Médiaajánlatok
Hirdetések
Szlovák Paradicsom.lap.hu:

A Szlovák Paradicsom vitathatatlanul a Kárpát-medence legszebb tájai közé tartozik, ezért nem is csoda, hogy Szlovákiába induló turisták egyik legnépszerűbb úticélja.

A Szlovák Paradicsom.lap.hu Magyarország legnagyobb látogatottságú Szlovák Paradicsommal foglalkozó linkgyűjteménye, melyen naponta 100-200 a Nemzeti Park iránt érdeklődő látogató fordul meg a Szlovák Paradicsommal kapcsolatos dolgokat keresve.

Ez összességében havonta több, mint 3.000 egyedi látogatót jelent.
A látogatók többsége olyan 18-50 év közötti férfi, illetve nő, akik a Szlovák Paradicsom iránt érdeklődnek, túra ajánlatokat és lehetőségeket, szállást, vendéglátóhelyet keresnek.
Az érdeklődők figyelmének felkeltésére a legjobb módszer az oldalon elhelyezett hirdetésekkel lehetséges, melyek az oldal legfrekventáltabb helyein jelennek meg.


Hirdetési lehetőségek:

214 x 200 pixel méretben a legfelső dobozokban:
7.000 Ft + áfa / hónap

Az oldal látogatottságát Google Analytics-el mérjük, melyhez kérésre hozzáférést biztosítunk az érdeklődőknek, hirdetőknek.

Igény esetén a megjelenéseket és átkattintásokat ingyenes AdServer program segítségével mérjük és az eredményeket hozzáférhetővé tesszük a hirdetőnek.


Kapcsolatfelvétel:

Harkányi Zoltán
Tel: 30-5069962
E-mail: lapoldalak@gmail.com

További lap.hu oldalak médiaajánlata