Médiaajánlatok
Hirdetések
Pilis.lap.hu:

A Pilis.lap.hu a Pilis és a Visegrádi-hegységről szóló tematikus linkgyűjtemény, melyen naponta 50-100 a hegység iránt érdeklődő látogató fordul meg.Ez összességében havonta több, mint 2000 egyedi látogatót jelent.

A látogatók többsége olyan 15-50 év közötti értelmiségi, akik a Pilisbe utaznak, vagy a Pilis iránt érdeklődnek. Leginkább a Pilisben található túraútvonalak , látnivalók, szabadidős programok,valamint a Pilis területén található szálláshelyek iránt érdeklődnek.
A Pilisbe, illetve a Visegrádi-hegységbe utazók nagy számban keresik fel a Pilis.lap.hu-t az utazás előtti tájékozódás céljából.

Az érdeklődők figyelmének felkeltésére a legjobb módszer az oldalon elhelyezett hirdetésekkel lehetséges, melyek az oldal legfrekventáltabb helyein jelennek meg.


Hirdetési lehetőségek:

214 x 200 pixel méretben a legfelső dobozokban:
7.000 Ft + áfa / hónap

Az oldal látogatottságát Google Analytics-el mérjük, melyhez kérésre hozzáférést biztosítunk az érdeklődőknek, hirdetőknek.

Igény esetén a megjelenéseket és átkattintásokat ingyenes AdServer program segítségével mérjük és az eredményeket hozzáférhetővé tesszük a hirdetőnek.


Kapcsolatfelvétel:

Harkányi Zoltán
Tel: 30-5069962
E-mail: lapoldalak@gmail.com

További lap.hu oldalak médiaajánlata