Médiaajánlatok
Hirdetések
Olimpia.lap.hu:

Az olimpia.lap.hu az ország legnagyobb látogatottságú olimpiával foglalkozó linkgyűjteménye, melyen naponta 100-200 az olimpia iránt érdeklődő látogató fordul meg. Az olimpiák évében természetesen a látogatottság ugrásszerűen megnő, így az olimpia ideje alatt akár napi több ezer látogató is megfordul az oldalon.
Ez összességében a nem olimpiai években is több, mint 3.000 egyedi látogatót jelent havonta.

A látogatók többsége olyan 20-60 év közötti férfi, illetve nő, akik az olimpiai játékok iránt érdeklődnek, azok történelméről, résztvevőiről, vagy a Magyar sportolók esélyeiről keresnek információt. Az olimpiai játékok idején a látogatók jelentős része keres az oldalon olipiával foglalkozó hírportálokat, szállást az olimpia helyszínén, utazási ajánlatot, illetve belépőjegyet az olimpia sporteseményeire.

Az érdeklődők figyelmének felkeltésére a legjobb módszer az oldalon elhelyezett hirdetésekkel lehetséges, melyek az oldal legfrekventáltabb helyein jelennek meg.


Hirdetési lehetőségek:

214 x 200 pixel méretben a legfelső dobozokban:
12.000 Ft + áfa / hónap

(Az olimpiai játékok idején a hirdetési árak ettől eltérhetnek.)


Az oldal látogatottságát Google Analytics-el mérjük, melyhez kérésre hozzáférést biztosítunk az érdeklődőknek, hirdetőknek.

Igény esetén a megjelenéseket és átkattintásokat ingyenes AdServer program segítségével mérjük és az eredményeket hozzáférhetővé tesszük a hirdetőnek.


Kapcsolatfelvétel:

Harkányi Zoltán
Tel: 30-5069962
E-mail: lapoldalak@gmail.com

További lap.hu oldalak médiaajánlata